Biosalongen

KONGRESSALEN BIOGRAFEN

I vår kongressal finns all teknik Ni önskar till ert möte. Lokalen har plats för 207 personer samt några rullstolsplatser.

I lokalen finns professionellt ljud och en scen med ca 7 m scendjup och 15 m scenbredd. Utanför lokalen finns kapprum och foajé där vi dukar upp dryck, frukt och snacks. Övrig förtäring intas inne i hotellets vackra matsalar. 

MER INFORMATION

Bio- och Filmvisning

Biografen är utrustad med en 4K-projektor med 3D och modernt ljudsystem installerat 2018. För filmvisning samarbetar vi med Biografföreningen GalaXen som har alla erforderliga filmavtal. 

Konsert och Teater

Konserter och teater lämpar sig ypperligt i biosalongen och kombineras med fördel med kringarrangemang, såsom middag, fikaservering etc. på hotellet i samma byggnad. Scenen är 8*5,4m. Mer information om teknisk utrustning hittar Du på http://www.scenrum.nu

Konferens/Kongress

Konferenser i biosalongen har blivit uppskattade! Med bra konferensteknik och bekväma stolar kombineras konferensen med gott fika och mat inne i hotellets vackra lokaler. Det bästa av två världar! Biografen i kombination med festplanets matsalar ger 200 personer möjlighet att konferera samtidigt. 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Green Venue Hotels AB

Besöksadress:

Stora torget 1 596 31 Skänninge   Post

Postadress: Box 82, 59622 Skänninge,

Telefon: 0142 410 60

  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle